Vacature

Wij streven naar een goede relatie met onze klant en met behulp van ons ERP-systeem hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn.

Uw aanvraag is bij ons in goede handen. Leverbetrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop en gaan hand in hand met uw wensen. Meedenken met de klant en zoeken naar de beste oplossingen is het uitgangspunt van ons bedrijf.

Idee├źn van klanten kunnen in samenwerking met Lenssen Fijnmetaal BV ontworpen en geproduceerd worden. Wij ondersteunen de klant door het ontwikkelen van een prototype dat uiteindelijk geoptimaliseerd wordt tot een compleet eindproduct. Doordat we de kennis in huis hebben van de materialen en productieprocessen, zowel voor verspaning als samenstellen, kunnen we voor de klant de slimste combinaties en ontwerpen maken. Ook zijn we continu bezig om bestaande producten te verbeteren en te optimaliseren.

Bestaande klanten van Lenssen Fijnmetaal BV weten inmiddels feilloos hun weg te vinden naar het bedrijf. Met nieuwe opdrachtgevers spreken we de aanvraag door, om tot een goed eindresultaat te komen. Lenssen Fijnmetaal BV staat erom bekend mee te denken en begeleiden het traject van tekening tot eindproduct. In de meetkamer worden alle producten en onderdelen gemeten en getest. Zo garanderen we de kwaliteit waar het bedrijf voor staat en weet u zeker dat het product voldoet aan alle eisen die u als klant stelt. Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken, een offerte aanvragen of een bezoek brengen aan onze werkplaats? Neem dan contact met ons op.