Vacature

Lenssen Fijnmetaal BV is een gespecialiseerde toeleverancier van fijnmechanische producten en samenstellingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prototypes, enkelstuks of kleine series. Deze precisieonderdelen worden uiterst nauwkeurig geproduceerd en uitgebreid getest voor ze de fabriek verlaten. Zodat we de kwaliteit garanderen die de klant verwacht.

Lenssen Fijnmetaal BV onderscheidt zich door een platte organisatie, snelle communicatie en een efficiƫnt productieproces. Dit ziet u terug in prijs, kwaliteit, levertijd en flexibiliteit.

Met behulp van ons geavanceerd machinepark, zijn we in staat snel en tegen aantrekkelijke prijzen te produceren met de kwaliteit die verwacht wordt. Dit biedt de juiste combinatie voor het leveren van het gewenste eindproduct. Producten worden gerealiseerd van materialen zoals rvs, aluminium, staal, messing, brons, koper, maar ook diverse exotische materialen en kunststoffen.

Oppervlaktebehandeling zoals harden, anodiseren, polijsten, verzinken, enz. worden ook door Lenssen Fijnmetaal BV, verzorgd. Ook het assembleren van halffabricaten, gecombineerd met inkooponderdelen, aan ons toevertrouwd en maakt Lenssen Fijnmetaal BV tot een allround toeleverancier.

Door een breed klantenbestand zijn onze producten terug te vinden in de algemene machinebouw, voedingsindustrie, medische industrie en instrumentenbranche, semiconductor industrie, offshore, automotive, aerospace en luchtvaart, jacht- en scheepsbouw.